Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 37 reviews

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Complimenten voor hoe het eruit zag! Werkelijk een feestje! Alleen de sushi zalm tartare was zo ongelofelijk pittig? Alsof er een zakje wasabi door is gegaan?? Die was de vorige keer zeker niet zo. Helaas was deze voor vele van ons tè pittig dus blijven liggen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, erg lekker!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke Sushi, we hebben genoten. De entourage was voortreffelijk. Dankjewel en tot snel!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 17.30 uur komen. Om 17.50 uur kregen we een telefoontje dat ze te laat waren🤔 en dat ze er over 20 minuten zouden zijn. Uiteindelijk werd het pas om 18.30 uur bezorgd, 1 uur na het geplande tijdstip....Zorg dat je ook de logistiek onder controle houdt, helaas was dit niet de eerste keer dat er echt te laat werd bezorgd.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bij jullie gegeten of besteld. Echter dit keer viel helaas (zover sushi kan tegenvallen) tegen. Dit kwam doordat de breadcrumbs op de dragon rol zacht waren en dus niet meer crispy, zo ook de tempura garnaal.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowls super!! Tropicana roll viel een beetje tegen ten opzichte van de prijs... jammer voor zo’n dure roll was een beetje karig en neutraal van smaak. vooral omdat onze favoriet de dragon of tsunami roll altijd heel royaal en zeer lekker zijn.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier mag je mij voor wakker maken! En mijn moeder óók!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Alleen mogen de stukken best iets kleiner zijn.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, mooi op tijd. Voorheen geen echte fan van sushi’s, maar ik ben om. Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar Greettzzz Frits

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Dit gaan we vaker bestellen!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat n feest!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ziet er heerlijk uit, smaakt ook prima. De Mexican chicken is lekker, maar de chips taai en soft. Los erbij is handiger denk ik. De rollen waren erg dik, te grote stukken en dat is jammer

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zij heel tevreden met jullie sushis en pokebowl. Tot nu toe is het beste ervaring qua sushi.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Wel aan de prijs

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk, wat hebben wij genoten van deze sushi !!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, en ruim voldoende!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poke Bowl was weer van super kwaliteit. De bezorger was wel 30 minuutjes later dan aangevraagd maar het heerlijke eten maakte alles weer goed!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook super mooi opgemaakt! Wij hebben genoten! Top dat jullie ook helemaal naar ons kleine dorpje Vredepeel komen!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren genieten, niks aan toe te voegen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren wel een half uur te laat, maar werd prima opgelost door een gratis schaal shushi.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en nette bezorging. Heel blij dat er ook in de gemeente Venray bezorgd wordt!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling liep iets uit. Geen probleem. Voor ons de eerste keer motiwn Sushi. Iets aan de prijzige kant naar errug lekker!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer super lekker! Eten was alleen 1 uur en 15 minuten te vroeg, waren gelukkig wel net thuis ☺️

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van heerlijke sushi. Alles lekker van smaak en ziet er prachtig uit. Jammer alleen dat de nacho op de sushi al zacht was, omdat de bestelling een uur te vroeg bezorgd werd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste een dikke vette pluim voor de brein achter Eddy,s.1 van de positieve acties die het Corona Birus heeft gebracht.Snel geschakeld,inspelen op de behoefte van de gast...dikke tien.De smaak is heerlijk.Wel vind ik de rollen iets te groot.voor de optimale smaakexplisie in je mond is het het lekkerste als een hapje in 1x past..Ook mag de rol iets vaster.De pokebowl surf en turf heb ik vorige week gehad,die was ook heerlijk maar daar miste ik wat groente.Was veel rijst.Maar dit is zeker geen kritiek...positieve feedback waar jullie misschien iets mee kunnen...bij de edeka in kevelaer zit een suhsi toko daar hebben ze ook spiesjes en pasteitjes zoiets zou misschien nog een mooie toevoeging zijn.. en gebakken knoflookgarnalen dit als bijgerecht.. veel succes voor de toekomst ik ga zeker vaker bestellen

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was werkelijk waar heerlijk! De kinderen hebben echt zo goed gegeten, ook dat was zo fijn te zien dat ze er volop van genoten. Dank dank dank jullie wel! Tot snel weer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating