Facebook

Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies van Eddy's Sushi Venlo

5 sterren na 106 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote sushi

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer SUPER!! Snelle levering en die opmaak vd platen, wauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging super handig. Fijn vooraf betalen. Duidelijke site. De Sushi was weer top!! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Bestelling op tijd en compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en het was precies op tijd, dat zie je niet vaak. Complimenten!! Veel sterkte in deze tijd.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we gewend waren. De carpaccio wat op de surf en turf sushi zat, smaakte muf alsof het er al een halve dag op lag. De avocado dip wat op de mexican chicken lag idem dito. Voor €85 besteld maar het was het echt niet waard! Jammer, want we bestelde regelmatig. De kwaliteit lijkt achter uit te gaan...

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren altijd vol lof over de lekkerste sushi van Eddy's Sushi, maar onze laatste bestelling heeft voor wat smet op Eddy's vlekkeloze naam gezorgd...We kregen een bestelling geleverd die niet voor ons bedoeld was. Toen we uiteindelijk de juiste sushi geleverd kregen was deze zo door elkaar gehusseld dat een onderscheid tussen de sushi niet goed meer te maken was. Ook was de sushi in niet consistente breedtes gesneden (super dun of super dik) en leek de sushi niet vers (de sushi was erg taai). Jammer! Dit zijn we niet van Eddy's Sushi gewend. Wij zullen de volgende keer twee keer nadenken over een bestelling bij Eddy's Sushi. Zonde!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een voortreffelijke portie sushi gehad. Leuk opgemaakt, ruime portie en vooral zeer smaakvol. Het zegt genoeg dat de smaakzakjes nog ongeopend liggen. Een compliment aan de koks. Dan nog een compliment voor de bezorgservice. Deze was 25 minuten eerder dan verwacht!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede smaken en erg mooi opgemaakt. Super dat er ook bezorging in Venray kan plaatsvinden.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Half vijf besteld en 18.15 lekker aan de sushi. Top

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, het was weer genieten! Ik zal jullie zeker aan iedereen aanbevelen!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super super lekker! En heel fijn dat het thuis werd bezorgd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heeeerlijk!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Alleen helaas wel drie kwartier te vroeg en de sushi was koud.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig, zoals altijd!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed weer! Helaas wel 2 haren gevonden in de sushi maja waar mensen werken kan dat gebeuren

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nergens zo'n goeie sushi gehad!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet zo vers als anders

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was wat later dan de planning, maar via de mail constant op de hoogte gehouden van de status dus dat was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, prachtig opgemaakt en super bezorgservice!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ontvingen de verkeerde bestelling. Vervolgens is er tel. contact met ons opgezocht en hebben ze de juiste bestelling alsnog zeer snel bezorgd incl een fles wijn. Goede oplossing!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd met bezorgen. Super goede en lekkere sushi. De eerste keer meteen verkocht, we komen vaker terug!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dan staat daar ineens een super leuke frisse dame voor je deur met een tasje: netjes op afstand neergezet op de afgesproken tijd. Zoooo jammer dat eten echt koud was. Niet van kunnen genieten, wel opgegeten omdat we echt trek hadden. Top dat jullie helemaal in Venray bezorgen, maar misschien is dat toch net te ver. We komen graag een keertje bij jullie eten wanneer dat weer toegestaan is.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Bedankt voor de felicitatie. Mijn zoontje voelde zich zo vereerd!!! Dankjewel

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!!! Super goede service en de beste sushi in de regio! Helemaal top!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben super gegeten! Goede service, belden zelfs dat ze later waren!!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt top! De bezorging was ruim een uur later dan gepland. We hadden rekening gehouden met ongeveer een half uur, ruim een uur is dan best lang. Achteraf blijkt dat de postcode niet goed was meegenomen en dat had ik niet gezien. De chauffeur was wel erg vriendelijk. Groeten Jeanneke Rutten

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is ongekend lekker en bestellen vaak maar vandaag ruim 1.5 uur te laat met bezorgen dat was echt jammer

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom super goed!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en mooi verzorgd. Alleen graag de toelichting lezen bij de bestelling. Werd bijna bij de overburen geleverd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Echt een aanrader.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, super mooie en lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten! En super snelle levering. Ze waren er voor de bezorgtijd. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goed/netjes verpakt, goede bezorging. (Heel soms zijn de rollen net iets te groot of net niet strak genoeg gerold waardoor de rol soms uit elkaar valt, maar evengoed heerlijk!)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en super vers.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk,succes de komende weken met alles!!!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat, voor ons geen probleem want we hadden tijd genoeg maar het zou goed zijn om klanten via mail/whatsapp/sms op de hoogte te houden van de status.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was echt heerlijk, top

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en ondanks de gesloten poort toch bezorgd achter t poortje.. zeker voor herhaling vatbaar!! 👍🏼👍🏼👍🏼

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was top en de sushi was heerlijk!!!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi! Is het mogelijk om de rollen sushi in meerdere stukken te snijden? Dan kan je ze wat makkelijker in één hap eten ;) Dank je wel! En tot snel, groetjes, Jolein

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi, supermooi opgemaakte rollen en perfect op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van geweldige sushi. Alleen was bezorger 50 minuten vertraagd. We wilden bellen, maar werd niet opgenomen omdat het te druk was.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, netjes verzorgd, super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd bezorgd!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en bezorging ook super!! Echt een aanrader

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi lag overhoop in de box. Het waren erg dikke plakken sushi en bij het oppakken vielen ze gelijk uit elkaar, waardoor het moeilijk eten werd.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi besteld. Sushi was heerlijk! Bezorging ruim een half uur later dat was jammer.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd lekker! Alleen jammer dat er niet op het afgesproken tijdstip bezorgd is, hierdoor moest ik het zelf nog vervoeren en is het merendeel omgevallen omdat ik de doos niet helemaal plat had staan. Erg zonde!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke Bowl was erg lekker!!!!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en op tijd bezorgd! Helemaal top

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en laten bezorgen en het verliep zonder problemen. Super dat ze ook buiten Venlo bezorgen! Ik heb mijn enkel gebroken en loop dus met krukken en de bezorger bood heel vriendelijk aan om de bestelling binnen neer te zetten, zodat het wat praktischer voor mij was. Een tijd geleden dat iemand zo vriendelijk was! Het eten was ook nog eens heerlijk!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT. Het was heerlijk, fijne prijs met de 10% korting actie, prettige communicatie met de bezorger (regio Venray). Ga zo door en tot snel!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur moeten wachten op de bestelling helaas! Sushi was daarentegen heerlijk!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qas weer lekker,miste alleen de sojasaus die zat er vorige automatisch bij

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Complimenten voor hoe het eruit zag! Werkelijk een feestje! Alleen de sushi zalm tartare was zo ongelofelijk pittig? Alsof er een zakje wasabi door is gegaan?? Die was de vorige keer zeker niet zo. Helaas was deze voor vele van ons tè pittig dus blijven liggen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, erg lekker!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke Sushi, we hebben genoten. De entourage was voortreffelijk. Dankjewel en tot snel!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling zou om 17.30 uur komen. Om 17.50 uur kregen we een telefoontje dat ze te laat waren🤔 en dat ze er over 20 minuten zouden zijn. Uiteindelijk werd het pas om 18.30 uur bezorgd, 1 uur na het geplande tijdstip....Zorg dat je ook de logistiek onder controle houdt, helaas was dit niet de eerste keer dat er echt te laat werd bezorgd.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker bij jullie gegeten of besteld. Echter dit keer viel helaas (zover sushi kan tegenvallen) tegen. Dit kwam doordat de breadcrumbs op de dragon rol zacht waren en dus niet meer crispy, zo ook de tempura garnaal.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowls super!! Tropicana roll viel een beetje tegen ten opzichte van de prijs... jammer voor zo’n dure roll was een beetje karig en neutraal van smaak. vooral omdat onze favoriet de dragon of tsunami roll altijd heel royaal en zeer lekker zijn.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier mag je mij voor wakker maken! En mijn moeder óók!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Alleen mogen de stukken best iets kleiner zijn.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, mooi op tijd. Voorheen geen echte fan van sushi’s, maar ik ben om. Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar Greettzzz Frits

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Dit gaan we vaker bestellen!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat n feest!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ziet er heerlijk uit, smaakt ook prima. De Mexican chicken is lekker, maar de chips taai en soft. Los erbij is handiger denk ik. De rollen waren erg dik, te grote stukken en dat is jammer

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zij heel tevreden met jullie sushis en pokebowl. Tot nu toe is het beste ervaring qua sushi.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Wel aan de prijs

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk, wat hebben wij genoten van deze sushi !!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, en ruim voldoende!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Poke Bowl was weer van super kwaliteit. De bezorger was wel 30 minuutjes later dan aangevraagd maar het heerlijke eten maakte alles weer goed!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ook super mooi opgemaakt! Wij hebben genoten! Top dat jullie ook helemaal naar ons kleine dorpje Vredepeel komen!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren genieten, niks aan toe te voegen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren wel een half uur te laat, maar werd prima opgelost door een gratis schaal shushi.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en nette bezorging. Heel blij dat er ook in de gemeente Venray bezorgd wordt!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling liep iets uit. Geen probleem. Voor ons de eerste keer motiwn Sushi. Iets aan de prijzige kant naar errug lekker!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer super lekker! Eten was alleen 1 uur en 15 minuten te vroeg, waren gelukkig wel net thuis ☺️

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van heerlijke sushi. Alles lekker van smaak en ziet er prachtig uit. Jammer alleen dat de nacho op de sushi al zacht was, omdat de bestelling een uur te vroeg bezorgd werd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste een dikke vette pluim voor de brein achter Eddy,s.1 van de positieve acties die het Corona Birus heeft gebracht.Snel geschakeld,inspelen op de behoefte van de gast...dikke tien.De smaak is heerlijk.Wel vind ik de rollen iets te groot.voor de optimale smaakexplisie in je mond is het het lekkerste als een hapje in 1x past..Ook mag de rol iets vaster.De pokebowl surf en turf heb ik vorige week gehad,die was ook heerlijk maar daar miste ik wat groente.Was veel rijst.Maar dit is zeker geen kritiek...positieve feedback waar jullie misschien iets mee kunnen...bij de edeka in kevelaer zit een suhsi toko daar hebben ze ook spiesjes en pasteitjes zoiets zou misschien nog een mooie toevoeging zijn.. en gebakken knoflookgarnalen dit als bijgerecht.. veel succes voor de toekomst ik ga zeker vaker bestellen

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was werkelijk waar heerlijk! De kinderen hebben echt zo goed gegeten, ook dat was zo fijn te zien dat ze er volop van genoten. Dank dank dank jullie wel! Tot snel weer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating