Beoordelingen van Eddy's Sushi Venlo

Recente recensies

5.0
Mieke Botden
gisteren

Heerlijke sushi. En nog eerder bezorgd dan voorspeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Poeld
27 november 2022

Heerlijke sushi en op de afgesproken tijd bezorgd. Het ziet er geweldig uit, het oog wil ook wat, en het smaakt altijd weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sami
26 november 2022

Super lekker zeker aan te raden

Klaimy
26 november 2022
Auke
26 november 2022

Op tijd en juiste bestelling met heerlijk eten

Dayan Arnold
19 november 2022
Ime Rötjed
19 november 2022

Het was heerlijk!

Niels
19 november 2022

Je kunt geen genoeg krijgen van de sushi van Eddy. En omdat we niet in Venlo om de hoek wonen is bezorging heel handig. Deze was op de stipt op tijd. Dus zeker een aanrader ook als je verder weg woont

Marlies
14 november 2022

Heerlijke sushi, afmetingen wat groot om met stokjes te eten. Bezorging stipt op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RJA van Daal
14 november 2022

Een paar rollen (met name de spicy dragon) waren niet echt vers. ben ik niet gewend bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly Geeraets
14 november 2022

We hadden een bestelling voor om 19.00 geplaatst. Het eten kwam om 19.55. Alles was door elkaar gehusseld en zag er niet meer uit. Het smaakte natuurlijk wel nog oké, maar hoe het eruit zag en hoe lang we hebben moeten wachten was echt niet oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

francis
13 november 2022

Echt alles maar dan ook alles is lekker! Van sushi, tot de yakitori, carpaccio, de Eddy's koekjes, de wraps pokerbowls en de toetjes. Ik bestel nooit ergens anders.Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goumans
13 november 2022

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Leuke bezorger

Joyce
12 november 2022

Top!

Anke
10 november 2022

Zelfs nog eerder dan afgesproken bezorgd!!

Diana
6 november 2022

Was weer eens super lekker, alleen jammer van de wakame die op de mexican pokebowl zat, was niet helemaal mijn smaak en stond ook niet aangegeven.

rob
6 november 2022

De Unagi leek niet zo vers. En ik mis de allerlekkerste, de Crayfish???

Frank Claessens
5 november 2022

Het was weer geweldig!!

JP
4 november 2022

Goed verzorgs en lekker!!

Zoë
31 oktober 2022

Was op tijd bezorgd en het was heerlijk! De kontjes van de sushi mocht nog wel een keer gesneden worden maar verder was het helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim van Dartel
29 oktober 2022
Sylvia van de Water
27 oktober 2022

Het was heerlijk en goed verzorgd. Deze keer ook spareribs erbij besteld ze die waren zoooo lekker echt voor herhaling vatbaar..

Rob Scheepers
26 oktober 2022

Was heel erg goed van kwaliteit en van smaak. Top actie bovendien die 15% korting! Ook garnaaltjes en toetjes waren heerlijk!

Esther
26 oktober 2022

Lekkerste sushi in de regio en weer keurig op tijd geleverd!

Wim
22 oktober 2022

Prima kwaliteit sushi's en super op tijd geleverd.

V Rens
22 oktober 2022
Lynn
18 oktober 2022

Sushi was aan de droge kant, weinig smaakbeleving

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
13 oktober 2022

Bij zo'n grote schotel verwacht ik iets meer dan twee paar stokjes of had ik dat ergens aan kunnen geven?

Jonker
10 oktober 2022

De sushi’s waren heerlijk! Alleen in de yakatori zaten 2 lange haren… dat is een verbeterpunt!

Beau Nellissen
9 oktober 2022

Wederom fantastisch, heerlijk gegeten, lieve/attente bezorgster en stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Arnoldussen
7 oktober 2022

Het was wederom heerlijk!

anita voskuilen
3 oktober 2022

Uitstekend en keurig op tijd bezorgd!

Karlijn
2 oktober 2022

Heerlijk!!

Kirsten
30 september 2022

Heerlijk! Perfect op tijd bezorgd!

Yvonne
28 september 2022

Helemaal perfect! Super lekker. Goede kwaliteit, en ook qua hoeveelheid!

Anita
25 september 2022

Het was weer TOP , heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
25 september 2022
Geert Geven
23 september 2022

Helemaal lekker. Top bediening. Geen aanmerkingen.

Martine
23 september 2022

Het was weer top!!

Manon Van Schilt
21 september 2022

Perfect op tijd en fantastische sushi! Ontzettend lekker!

Kim
18 september 2022

Tijdstip van aangeven 18.00 uur. Later kreeg ik een mail met tijd 18.30 uur. Uiteindelijk bezorgd om 19.15 uur. Misschien vertragingen doorgeven om irritatie te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona Kessels
18 september 2022
Peggy
17 september 2022

Mooi, lekker en op tijd!

Esther
16 september 2022

De 1e keer Sushi gegeten en zeker voor herhaling vatbaar Super lekker Dank je wel

Vera van Loon
16 september 2022
Debbie
11 september 2022

Nette service en kwaliteit enorm goed, grote sushi stukken en fijne thuisbezorging. Aan te bevelen!!

Brenda
6 september 2022

Op de Dragon roll, vega zaten vissen eitjes op de topping, dat hoort natuurlijk niet op vega! Verder perfect, smaak en opmaak fantastisch en ook de bezorging super!

Daisy van Maris
5 september 2022
Esther
2 september 2022
Laureen
1 september 2022

Bezorgers zijn echt altijd super vriendelijk en t eten is natuurlijk gewoon zoals ik gewend ben..uitstekend

Marc
31 augustus 2022

Heerlijke sushi, mooi verpakt en ruim op tijd bezorgd. Top service.

J
29 augustus 2022

Sushi smaakte lang niet zo vers als de vorige keer en de cheesecake was veel zachter. Later op de avond beiden nog flinke buikpijn gehad en op de wc gezeten. Ben dit niet gewend, hoor normaal gesproken alleen maar positieve verhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes Boumans
26 augustus 2022

Sushi was echt heerlijk en kwam op tijd.

Sanne
26 augustus 2022
Gwen martens
25 augustus 2022
Marilou Looman
25 augustus 2022

De garnalen combi box is erg lekker! En de bezorging verliep snel.

Van Bergen
23 augustus 2022

Heerlijk eten en bezorgd volgens afspraak!

Daan Peters
22 augustus 2022
Jessie
21 augustus 2022
Peter Janssen
15 augustus 2022

De rijst van de salmon truffel rol was droog, nog niet eerder meegemaakt. Bezorging was aan de late kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.
14 augustus 2022

Flink moeten overgeven binnen een uur na het van de sushi. Telefonisch contact opnemen om het te melden maat werdt verder niks met de melding gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenneke Hendriks
14 augustus 2022

Heerlijke sushi, altijd lekker groot. Zeker je geld waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny Hendrix
14 augustus 2022

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joey
14 augustus 2022
Monique
8 augustus 2022

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rayza
4 augustus 2022

Was zo lekker. Wist al van den angry Salmon dat is heerlijk is. Maar de poke bowl is me nieuwe verslaving!!!

Derya
4 augustus 2022

Ik kreeg de verkeerde bestelling. Na een telefoontje kwamen ze de juiste bestelling brengen en de verkeerde mocht ik houden! Top service!

Britt Fleuren
31 juli 2022

Helaas al voor de 3e keer geen complete bestelling gekregen. Enige aanbod is een nabezorging wat 1 uur duurt of een kortingcode voor de rol die mist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd Slangen
30 juli 2022
M. Hennequin
29 juli 2022

Nog nooit zulke heerlijke sushi gegeten, mooie uitstraling en presentatie, op tijd geleverd, goed verpakt, makkelijk te bestellen, uitstekende communicatie, kortom een en al lof en totaal geen verbeterpunten (afhaalpunt in Venray zou fijn zijn). Dat jullie mogen groeien naar meerdere locaties!

Rob
26 juli 2022

Heel erg jammer dat je niet voor minder dan € 36 een bestelling kunt plaatsen!

Shani
23 juli 2022

De sushi is erg lekker maar veel te groot en te veel rijst waardoor het afgaat van het eetplezier. Ik raad jullie aan om de sushi te halveren en de rijst in een mindere hoeveelheid toe te voegen

Tineke
20 juli 2022

Volgens gemaakte afspraak en weer heerlijk!

Marjan Scheepers
19 juli 2022

Heerlijk en top van kwaliteit ondanks het warme weer en wat leuk van het extraatje!

Patty
19 juli 2022

Vanavond is mijn Hubby naar een feest. En ik ga niet mee. Ik wil nl een date met Eddie. We gaan samen film kijken en smullen. Eddie is soms heet, altijd verrassend en ligt zo lekker in m'n mond. Hubby vindt het nooit fijn als ik Eddie thuis ontvang. Hij vindt dat ik tè vaak een date met hem heb. Maar ik kan het niet helpen, hij is gewoon tè lekker. Dus, vertel ik het Hubby deze keer niet! Ik ga hem stiekem mailen of hij rond 20:00 bij mij is. Ooh....ik kan niet wachten! Ik wil mijn tanden in hem zetten! Tot vanavond Eddie. 😋

M. Pouwels
16 juli 2022

Ik had een foutje gemaakt met het bestellen, verkeerde dag. Er kwam dus geen sushi. Maar na een telefoontje, kwamen ze het alsnog brengen. Super!!! En het was weer heerlijk👌🏻

B.Bos
15 juli 2022

Ik had voor 18.30 bezorgen gekozen, bij de bevestiging kreeg ik bericht dat de bezorgtijd 19.00 zou worden, maar uiteindelijk kwam het nog 20 minuten later.

G
14 juli 2022
Sanne
11 juli 2022
Brenda Hofmeijer
11 juli 2022

De lekkerste sushi eet je bij Eddy's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
11 juli 2022

Soms zijn de rollen in te grote stukken gesneden, zodat je het niet in één keer kan opeten. Hierdoor valt het stuk uit elkaar. De stukjes mogen wat ons betreft echt iets smaller!

marli michiels
10 juli 2022
Marloes
10 juli 2022

Heerlijk, vers en mooi opgemaakt. Wel erg grote stukken sushi. Moeilijk om te eten.

Tamara
10 juli 2022

Graag beter het veldje opmerkingen lezen…al een aantal keer de saus niet bij de kidsbox nl….maarre verder top sushi

Demi
8 juli 2022

Top sushi

Francis
6 juli 2022

Lekkere sushi en chic opgediend. Rollen zijn vrij aan de grote kant dus ik had aardig wat over voor de volgende dag😊

Jeanneke Rutten
2 juli 2022

Goedemorgen, We hebben al vaker besteld en eigenlijk is dit altijd goed gedaan. Daarom is dit zeker geen klacht, alleen een aandachtspunt. Gisteren is de bestelling niet helemaal goed gegaan. In eerste instantie is de helft van de bestelling geleverd. Na een telefoontje was dit gelukkig snel opgelost en kwam de bezorger met excuses de rest van de bestelling afgeven. We misten echter deze keer ook de eetstokjes, wasabi en soyasaus. Niet onoverkomelijk, wel jammer. Gelukkig smaakte de sushi overheerlijk! Groeten, Jeanneke Rutten

Hendrikus Van Lipzig
1 juli 2022
Esther
29 juni 2022

Zoals altijd weer heerlijke verse sushi en keurig op tijd geleverd!

Roy Wolterink
26 juni 2022
JO
25 juni 2022

Zoals altijd super!

Lenora
20 juni 2022

Lekkere sushi en top service!

Annie
19 juni 2022

Prima verzorgd was heerlijk

Rene
18 juni 2022
Mitchell
18 juni 2022
Edo Djordjevic
17 juni 2022

Vers, lekker en snel geleverd.

Marlies
16 juni 2022

Heerlijk, feestelijk, snel geleverd, correcte bezorging. Stukjes lijken gebakjes en zijn te groot om met stokjes te eten. Voor mij zouden het kleinere stukjes mogen zijn.

Resi
14 juni 2022

Geweldige sushi én service!

Rob Scheepers
12 juni 2022

Was zoals altijd zeer lekker maar 1 ding viel ons dit x wel op. De sushi was totaal niet meer koel , aan de warme kant zelfs en dat hebben we echt nog nooit gehad. Verbaasde ons wel. Sushi hoort toch koel te zijn is toch wel kwetsbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Gordebeke
11 juni 2022

Mooi op tijd geleverd. zag er weer mooi uit en was heel lekker. We hebben er weer van genoten.

Anita
6 juni 2022

Top

Tineke
6 juni 2022
Bieneke Kateman
5 juni 2022

Bezorging kwam een uur te laat en vergat 1 schaal. Uiteindelijk achter de auto aan gegaan en net op tijd tegen kunnen houden. We zijn dit totaal niet van jullie gewend. Als het eens wat langer duurde kregen we eigenlijk altijd een telefoontje. De sushi zelf was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.J Van den woldenberg
5 juni 2022

Vooral doorgaan 😀

Raymond Nypels
4 juni 2022

Een klein deel ( het nagerecht) van de (betaalde) bestelling bleek niet geleverd te zijn. Bij telefonisch contact daarover werd toegezegd het bedrag van het niet afgeleverde nagerecht terug over te maken

Patty
3 juni 2022

Zoals altijd, heerlijke en verrassende ingrediënten. En heel veel waar voor je geld, vergeleken met andere sushizaken. Onze favoriet....tsja...welke niet! Alles is met zorg gemaakt

Bep Versteegen
31 mei 2022
Mila
29 mei 2022
A Jansen
26 mei 2022
Wendy
26 mei 2022

Geweldig, zoals altijd.. En echt heerlijk.. 🤩🤩

Kim
26 mei 2022

De sushi is altijd zo groot. Het ziet er prachtig uit. Het smaakt heerlijk maar het zijn van die grote brokken. Maar goed dat is onze mening.

Martin
22 mei 2022
Maud
22 mei 2022
Bart
20 mei 2022

Simpweg geweldige sushi! Creatief en goed op smaak, top.

Loonen
20 mei 2022
Anne
20 mei 2022

Ik heb al veel vaker bij jullie besteld, maar dit keer was de kwaliteit echt slecht. Zonde van het geld. Het was erg warm die dag en dat was terug te proeven in de sushi. De carpaccio was verkleurd door de hitte en ook de sushi was te warm. De garnaal die binnen in de sushi zat was zompig en totaal niet meer knapperig. Erg jammer, eerlijk gezegd twijfel ik om nogmaals bij jullie te bestellen omdat het zo tegenviel.

Mitch peters
19 mei 2022

De bezorging is top . De sushi is lekker maar in 2 van de 4 rollen vonden we haar in wat niet echt smakelijk is

Nanda Camps
17 mei 2022

Perfect zoals altijd!

Chantal
16 mei 2022
rob wijnhoven
11 mei 2022

alles echt top .

Mark Romme
10 mei 2022
Hamann
8 mei 2022

Het was lekker, echter lijkt de vulling van de sushi minder te worden en de rijst steeds meer.

Pascal
8 mei 2022
Joyce
2 mei 2022

Altijd op tijd en heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janne
1 mei 2022
Marlie
30 april 2022

Zoals altijd evengoed!

Tessa
26 april 2022

Ruim optijd bezorgd. Sushi was zoals altijd heerlijk!

Bregje
24 april 2022

Heerlijke sushi en keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

Loes Kessels
24 april 2022

Wederom erg lekker. Paar nieuwe sushi’s geprobeerd en met succes!

Nicole
23 april 2022

Het was weer heerlijk!

Nicole Maassen
23 april 2022

ze komen zelfs op de camping in afferden hoeveel luxe kun je hebben. ik hoef jullie nergens te missen als ik zin heb in sushi. personeel altijd even beleeft en vriendelijk. en de sushi blijft top en voor mij no 1

Bep versteegen
21 april 2022
Rob Scheepers
18 april 2022

Bestelling was wederom top en de nieuwe zalmrol helemaal geweldig maar kom op voor 100 euro sushi bestellen en al weer 3.50 bezorgkosten moeten betalen is echt schandalig!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
17 april 2022

Lekkere sushi, mooi opgemaakt, ruime keuze, supervriendelijke bezorger, Eddy's is altijd goed! Enige kritische noot: enorme stukken sushi, zou voor ons wat kleiner mogen zodat ze gemakkelijker (met stokjes) te eten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
16 april 2022

De lekkerste sushi die ik ooit gegeten heb!! Nu al een paar keer besteld, iedere keer netjes op tijd bezorgd. En erg vriendelijke bezorgers.

Mijke
12 april 2022
Philip
12 april 2022

Weer lekker gegeten, bestelling kwam wat later dan beloofd, maar keurig gebeld dat het wat later werd en t eten was toch koud.

Minn
11 april 2022

Kwaliteit kan ik niet beoordelen. De smaak was goed en het zag er netjes uit. Samen met mijn moeder de sushi gegeten. Helaas beide al snel daarna buikpijn, misselijk en onze enigste vriend was de toilet. Voorlopig voor ons geen sushi meer. Hoop dat jullie deze reacties niet meer hebben gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AVE
10 april 2022

Wij zijn echt fan van jullie sushi en pokebowls maar vandaag waren de pokebowls iets minder dan normaal. De aankleding qua fruit etc was veel minder dan dat we gewend waren en normaal genieten we juist van de overheerlijke saus die over de surf and turf pokebowl zit, maar ook deze was minimaal aanwezig. Toch zullen we m de volgende keer gewoon weer bestellen hoor! (Hopelijk is ie dan extra lekker).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Thiesen
9 april 2022

Het was weer heerlijk

Pijpers
9 april 2022

Sushi prima. Te weinig sajosaus is een beetje jammer. Verder perfect

Rob
9 april 2022

Waarom zijn ze zo groot? En het wordt ondertussen wel erg duur hoor.

Monique
4 april 2022

Zalm in de burrito leek niet de verste te zijn. Was nog te eten maar rook wel wat en keek iets donkerder. Niet geheel wat ik gewend ben maar verder was alles helemaal goed. Ook vriendelijk personeel er werd zelfs de deur voor mij opengehouden.

Marielle
4 april 2022

Top service!! Wij hebben heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jw Broeren
3 april 2022

Sushi was heerlijk alleen de kip teryaki was niet gaar. Vorige keer wel maar deze keer helaas niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacobs
2 april 2022

Was wederom heerlijk!

Chantal
31 maart 2022

Wederom een fantastische maaltijd van Eddy's Sushi. Elke keer weer een (smul)feest op je bord!

Birgitte Peters
30 maart 2022
Brenda
28 maart 2022

De lekkerste sushi hebben ze bij Eddy's! Het uiterlijk van de sushi is om van te watertanden. De bezorging was perfect, heel vriendelijk en stipt op tijd. Eddy's sushi bezorgt zelfs in de gemeente Gennep voor maar €3,50! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanda Camps
27 maart 2022

Zoals altijd, geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C Verberkt
27 maart 2022

Heerlijk en ziet er prachtig uit Fijn bezorgd en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalia
27 maart 2022

Deze keer waren 3 ingrediënten niet in de pokebowls. Bramen, framboos en de wakame 😔 verder was het natuurlijk heel lekker. De veggie burrito was ook echt-echt heerlijk!!

Laureen
27 maart 2022
Resi
26 maart 2022

Heerlijke sushi en top service!

Nicole
25 maart 2022

De rijst van de sushi rollen was erg droog. De riceless rol daarentegen was erg lekker!

Mary van Deursen
25 maart 2022

superlekker, voor de zoveelste keer weer : ). het enige jammere is dat er zoveel plastic afval van komt, zou het niet in karton met een dun plastic onderleggertje bezorgd kunnen worden??

Petra Poels
24 maart 2022

Het was heerlijk!

Laurie
23 maart 2022

Top!! Heerlijk gegeten

Albers
20 maart 2022

Beetje droge sushi en veel sausjes

Claudia
18 maart 2022

Super lekker weer!! Mooi optijd geleverd en de gevraagde aanpassing toegepast. Complimenten x

Bram
18 maart 2022

Sommige sushi’s beetje flauw. Mag meer sojasaus en wasabi bij, en daarnaast gember.

anita voskuilen
18 maart 2022

Zeer vriendelijke bezorger! Uitstekende service er was onderweg een doosje omgevallen en er werd later een nieuwe bezorgd. Echt top!

Wesley van Herwaarden
18 maart 2022

Ik heb wel een punt van kritiek bij deze bestelling. Ik had doorgegeven dat mijn vrouw zwanger was en of de rollen met vis apart konden van de rollen met kip. Dit was zoals gewoonlijk gedaan, alleen lag er op de schaal met kip een hele berg oranje viskuit. Aangezien dit kan zorgen voor kruisbesmetting heeft mijn vrouw dus niet allebei haar rollen op kunnen eten. Ik vind dat hier wel beter op gelet kan worden.

Debbie Gossens
17 maart 2022
Bep Versteegen
13 maart 2022
P. Kessels
13 maart 2022

TOP TOP TOP, vooral de specials! De gefrituurde sushi is heerlijk!

Rob Scheepers
12 maart 2022

Wat een smaaksensatie en wat mooi opgemaakt weer. Met name de carnavalsrol was waanzinnig lekker en ook de love rol was top. Alleen wat een onzin om ineens bezorgkosten te moeten betalen wanneer je voor bijna 100 euri aan sushi besteld.......

Leonie Mennen
11 maart 2022

Was weer erg lekker, zoals gewoonlijk!

Monique wijnhoven
11 maart 2022

Heerlijke sushi en spare ribs

Claudia
10 maart 2022
Lyn Wijers
8 maart 2022

Super lekker gegeten, bezorging op tijd en zelfs een handgeschreven briefje erbij! Echt top.

Cindy
8 maart 2022

Overheerlijke shushi en mooi op de afgesproken tijd geleverd

Michele
7 maart 2022

Altijd de beste sushi en top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
6 maart 2022

Ik heb de Fish Meat Chicken Box besteld. Voor de 2 goede sushi eters een prima hoeveelheid. Ik wist niet hoeveel sushi in deze box zat, dat staat er niet bij, hiervoor gebeld, werd niet goed uitgelegd. Bij het afhalen jong personeel wat me liet wachten zonder goedendag te zeggen of ik kom zo bij u te zeggen. Sushi was erg lekker, alleen grote stukken, lastig om in 1x in je mond te doen, vind kleinere stukjes eten prettiger. Ook jammer dat overal saus op zat (Japanse mayo en dikke sojasaus)

Monique
6 maart 2022

Was weer heerlijk!

Penning Venray
6 maart 2022

Het was weer heerlijk! Voor 2 personen is het heel fijn om de 3x4 twee keer te bestellen zodat je veel keuze hebt en deze hoeveelheid is perfect voor met z’n tweeen. De bezorging was ook zeer goed. Ze kwamen op de afgesproken tijd. Heerlijk genoten dus weer!

Nancy Verheijen
5 maart 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!!!! Ook al lag het systeem eruit, toch kunnen bestellen en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Nicolle Backus
5 maart 2022

Goede bezorging en super lekker eten.

Martine
4 maart 2022

Het was weer heerlijk!

Ulas
2 maart 2022
Natalia
28 februari 2022

De fruity aloha Tuna was heerlijk zoals altijd en de mixed fish roll gaan we volgende keer zeker weer bestellen. Heerlijk en zeker een favoriet geworden :)

Els van lier
28 februari 2022

altijd overleg mogelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E K
25 februari 2022
Hanneke
22 februari 2022

Heerlijk gegeten! Sommigen waren errug groot en vielen uit elkaar. Maar echt lekker!! En extra fijn eten met jullie gewonnen prijs 🥳

Bep Versteegen
22 februari 2022
Marjan Sijben
21 februari 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushi, de bestelling zag er werkelijk heel verzorgd en mooi uit. Perfecte bezorging. Eddy's Sushi krijgt van ons een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
20 februari 2022

TOP

Bregje Beerkens
18 februari 2022
van den Hurk
17 februari 2022

Onze dochter was dolgelukkig met haar sushi! Dank voor het leuke kaartje bij de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar :-)

Angelique
16 februari 2022

Vriendelijke bezorging en de lekkerste sushi!

Peter Sijberts
14 februari 2022

De schijfjes waren wat te groot/dik gesneden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
13 februari 2022
Mieke
12 februari 2022

Geen sushi lekkerder dan die van Eddy’s. Sushi word altijd keurig op het gewenste tijdstip bezorgd, op de minuut nauwkeurig.

Jane
12 februari 2022

Heerlijk gegeten en hebben genoten!! Netjes verzorgd en vriendelijke bezorger!!

van Moorsel
12 februari 2022

Heel erg lekker, naar mijn idee behoorlijk verse vis. ( nieuwsgierig wanneer daadwerkelijk gevangen of van af teler komt) en hoe conservering proces werkt. Geleverd volgens aangekondigde tijd. Voorgerechten zeker aan te bevelen .

Bep Versteegen
8 februari 2022
Joelle
7 februari 2022
Nini Nguyen
7 februari 2022

De beste sushi!

Holtackers
6 februari 2022
marly
6 februari 2022

De sushi was , als vanouds, heel erg goed en super lekker. We hadden voor de afwisseling ook caribbean wings bijbesteld. Dit viel hier wat minder in de smaak. heel erg veel knoflook in de overvloedige saus. Maar smaken verschillen natuurlijk!

Martien
6 februari 2022

Op advies van collega besteld maar we vonden het niet van hoogstaand niveau. We hadden er echt meer van verwacht en zijn beter gewend. Sommige stukken waren echt te groot gesneden en het viel uit elkaar. Voor ons geen Eddy’s meer.

Wij!
5 februari 2022

Eddy’s heeft echt “ The best sushi ever”!

Ruud Lemmen
3 februari 2022
Loes Kessels
31 januari 2022

Zoals we gewend zijn van Eddy's Sushi weer heerlijk genoten van de sushi. Op verzoek zijn er bij 2 soorten garnaal vervangen door schol (i.v.m. zwangerschap), ook dat was allemaal netjes geregeld.

Debbie
31 januari 2022

T was weer heerlijk!

Rob Scheepers
30 januari 2022

De Pokebowl was allemaal verrukkelijk! En de bezorging is altijd stipt!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mjan
30 januari 2022

Heerlijke sushi, vriendelijke en vrolijke bezorger :). We kijken weer uit naar de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharona
30 januari 2022

Zoals altijd heerlijk 😘

Anita
29 januari 2022

Was weer TOP

Roy Rieter
29 januari 2022
Joosten
29 januari 2022

Weer heerlijk genoten.

Puck
28 januari 2022

Goed optijd. Beste sushi restaurant dat ik ken!😍😍

John
28 januari 2022

Top kwaliteit en snelle bezorging

Bep Versteegen
26 januari 2022
Linsey
24 januari 2022

Super alweer! Lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
23 januari 2022
Tristan
23 januari 2022

Was wederom erg lekker en vers. Wel ontbrak zowel bij de rainbow roll als de salmon roll de topping (verse zalm en/of tonijn). Jammer maar evengoed lekker dus. En prima op tijd bezorgd.

Jennifer Peters
23 januari 2022
Hoenselaar
23 januari 2022

Op afgesproken tijd bezorgd. Alles zag er heel keurig uit en het smaakte heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Astrid van der Sterren
23 januari 2022

Altijd prima bij Eddy's Sushi

Tamara Kempen
23 januari 2022

De sushi is heerlijk, echter kreeg ik niet wat ik besteld had, kreeg wel de aantal hoeveelheid die ik had besteld maar wat ik besteld had was niet geleverd (verkeerde rollen). Met resultaat dat die rollen over bleven omdat niemand die lustte.

Patrick Arnoldussen
22 januari 2022

Het was weer heerlijk!

Manon
22 januari 2022
Denise Evers
21 januari 2022

Onjuiste bezorging, geen extra’s

Demmy
21 januari 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk. Vandaag extra complimenten met betrekking tot de service van de bezorgster. Er was een rol omgevallen in de doos, was voor ons geen probleem, maar om dit "goed te maken" kregen we een kortingscode voor de volgende keer. Helemaal niet nodig, maar wel heel lief!

Wen
21 januari 2022

Wederom…bezorging perfect op tijd en heerlijk gegeten…complimenten!

Maurice
21 januari 2022
Loes Valckx
19 januari 2022

Erg vriendelijke mevrouw, complimenten! Snelle top levering.

Marta
18 januari 2022

Heel lekker 😋

Melvin Rongen
17 januari 2022
Rob
17 januari 2022

Bezorging dit keer niet netjes. Ik bestel voor 17.30 uur. Daarna krijg ik een mail dat het 16.00 uur wordt. Daarna reageer ik dat dan niemand thuis is, dus komen ze om 15.30 uur...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martinr
17 januari 2022

Het was weer heerlijk! Iedere keer weer een feestje, sushi van Eddy’s!

Nienke van Hoof
17 januari 2022

Was wéér heerlijk!! Enige tip: Plaats niet teveel dozen op elkaar in de auto. De bovenkant van de dragon rol was nu geplet tegen de deksel waardoor het effect van deze rol enigszins verloren gaat.

Jolanda
17 januari 2022

Heerlijke sushi, mooie verdeling op de schalen, kon zo op tafel en de bezorging was keurig op tijd in Bergen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
17 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laureen
16 januari 2022

Precies wat je verwacht. Super lekker eten en vrolijk/lieve bezorgster

L
16 januari 2022

Lekker, maar niet bijzonder. De sushi’s zijn te groot, vooral de buitenste van de rol. Jammer dat er geen halve rollen besteld kunnen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Korsten
16 januari 2022

Wij hebber voor de eerstr keer hier bestelt maar dat was zeker niet de laatste keer. Erg lekker gegeten vandaar wij ook zeggen "dit is echt een aanrader".

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Scheepers
16 januari 2022

Abnormaal wat was het lekker!!!!! Wat is de sweet Mary roll ook weer een geweldige creatie!!!! En wat lief dat persoonlijke kaartje voor onze zoon die vandaag 16 is geworden!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dorothe
16 januari 2022

jammer dat de sushirollen zo groot en dik zijn is moeilijk om te eten mits je een breedbekkikker bent haha maar waren heerlijk

Q
15 januari 2022
Demelza Lo Piano
14 januari 2022
Erik Blaauw
13 januari 2022

Goede klachtafhandeling; goede service en heerlijke sushi

D. Haerkens
13 januari 2022

Vandaag sushi besteld vanuit Gennep. De bezorger was wat later vertrokken dan verwacht en daar hebben ze erg netjes voor gebeld. Daarnaast was de sushi weer ge-wel-dig! Bestel altijd met veel plezier bij jullie!

Fam Kessels
11 januari 2022

Zoals gewoonlijk weer TOPkwaliteit en op de afgesproken tijd gebracht. Naast de overheerlijke sushi, smullen we ook van de overheerlijke yakitori van kippedijtjes en sashimi. Smul!

Sacha Ponjee
9 januari 2022

Top! bezorging op tijd en gerechten heerlijk

Cindy Rutten
9 januari 2022
M.G.
9 januari 2022

Het eten was heerlijk. Het werd mooi optijd en lekker koel en netjes geleverd. We hebben ervan genoten, dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
9 januari 2022

Top weer heerlijk gegeten, dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Giel janssen
9 januari 2022

De sushi viel bij pakken makkelijk uit elkaar. Smaak en grootte was perfect.

Rober Aarnoutse
9 januari 2022

Bezorgen zou zijn rond 18.15 Uiteindelijk 18.55 Jammer dat er dan niet even gebeld word. En als je voor 130.00 besteld kun je denk wel bedenken dat het voor meer dan 2 personen is. Helaas maar 2 set stokjes met 8 personen.

monique hendriks
9 januari 2022
Loes
9 januari 2022
Dorota
8 januari 2022
Kahraman
7 januari 2022

Vond het heerlijk en werd op tijd bezorgd

Patty Kessels
6 januari 2022

De lekkerste en origineelste combi's in de verre omstreek! Goeie service en communicatie.

Willem Martens
4 januari 2022
Melanie Janssen
2 januari 2021

Erg snelle en fijne service!

Vera
2 januari 2021
Fleuren
2 januari 2021

Wederom heerlijk gegeten en prima prijs kwaliteit. Bezorging precies zoals gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brons
2 januari 2021

Stipt op tijd! En wat was het weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linsey
2 januari 2021

Gewoon weg super! En fijn dat we het in Venray kunnen bestellen!

Helmy
2 januari 2021

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Rimke
2 januari 2021

Ik had bij bestellen 19:15 aangeklikt voor bezorging. In de mail stond verwachte bezorgtijd 19:45 en de bezorger was er pas om 20:05

Familie Hout
1 januari 2021

Super tijdige levering en heerlijke sushi!

Jessie Cox
1 januari 2021

Heerlijk gegeten.